Haarlem is weer een nieuwe bijzondere winkel rijker: Sissy-Boy flagshipstore. Flagshipstore? Jazeker, dit is het nieuwe concept van deze winkelketen en Haarlem heeft de eer als eerste zo’n exemplaar te mogen verwelkomen. Winkelen 2.0, want bij de Sissy-boy flagshipstore kun je ook koffie drinken of lunchen, is de collectie vernieuwd en zeer uitgebreid en heeft alles een verhaal. Maar vooral: het pand is enorm en een bezoek waard.

Sissy boy haarlem 5

Het pand aan de Barteljorisstraat kennen de meeste Haarlemmers als de oude Brinkmanpassage. Gelukkig is daar niks meer van over. De Sissy-Boy flagshipstore is een genot voor het oog, met zeer hoge plafonds en groot oppervlak. De collectie bestaat uit kleding (vrouwen, mannen en kids) en Homeland, met alles voor in huis. ‘Daily’ vooraan in de winkel is een cafe waar je terecht kunt voor koffie of lunch, kun je gelijk flink om je heen kijken. Alles in de winkel is te koop, ook alle meubels en woonaccessoires.

Sissy boy haarlem 4

In deze nieuwe shop staat inspiratie en storytelling centraal. Elk product heeft een eigen verhaal, verrast en is vernieuwend. De verhalen komen overal terug, bijvoorbeeld in de leuke tassen met inspirerende teksten en de labels.

Sissy boy haarlem 1

Waar Sissy-Boy bij ons nog bekend staat om het eigen merk, is deze winkel al veel meer. Naast het label Sissy-Boy scoor je hier Converse, American Vintage, Gsus, By Bar, Nudie Jeans enzovoort. Nieuw voor vrouwen is Sessún, Kings of Indigo en Á la. Mannen hebben Bold Briston horloges erbij gekregen en voor kinderen is hier Mini Rodini. Naast alle merken die er al waren natuurlijk, teveel om op te noemen. Elk merk heeft zijn eigen hoek waardoor het shoppen heel overzichtelijk is. Neem dus even de tijd voor deze winkel!

Sissy boy haarlem 3

Sissy-Boy flagshipstore
Barteljorisstraat 25
2011 RA Haarlem
Tel: 023 551 3573
www.sissy-boy.nl

Openingstijden
Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 12:00-17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké