In Haarlem zijn maar liefst twee varianten te vinden van deze fijne winkel vol met hebbedingetjes. De winkels van Sjakie’s puilen uit met spullen waar je blij van wordt, van zelfontworpen meubels tot retro kaarten en masking tape. Een fijne plek om even doorheen te struinen, ook ideaal voor originele cadeautjes.

sjakies-buitenkant-voor sjakies-buiten

De grote variant van Sjakie’s is gevestigd in de Breesstraat 34, middenin de gezellige Vijfhoek. Wat hier opvalt is de grote hoeveelheid aan meubels, zelf ontworpen maar ook van bekende designers als Piet Hein Eek en Richard Hutten. Het grote aanbod aan textiel is ook het bewonderen waard. De patchwork kleden, kussens en doeken worden veelal gemaakt in Istanbul. Duurzaam en vooral erg leuk! Verder barst de winkel van alles wat een huis leuker maakt. Vintage, retro, fun en origineel. Alles is hier te vinden voor interieur en lifestyle.

gevel-sjakies sjakies-kaarten

Bij Sjakie’s small (de naam zegt het al, dit is de kleinere winkel van Sjakie’s in Haarlem) barst het van de gifts en goodies. De winkel is te vinden in de Koningstraat 34, en is afgeladen met hebbedingetjes. Zo’n plek waar je makkelijk heel lang kan blijven hangen. Er is zoveel te zien, en alles is een genot voor het oog. Rekken met retro kaarten zijn er volop. Die kaarten hang je op met masking tape, verkrijgbaar in alle kleuren en diverse prints. Verder bij Sjakies’s spelletjes, mooi papier, stempels, schrijfwaren. vaasjes, lampen, servies, keukentextiel, kussens, sieraden en blikjes. Kortom: alles waar jij blij van wordt. En een ander, want dit is de spot in Haarlem om leuke cadeau’s op de kop te tikken.

sjakies sjakies-garen

sjakies-interieur-en-kaarten sjakies-interieur

Sjakie’s large – Interieur en lifestyle
Breestraat 34
2011 ZZ Haarlem
Tel 023-5313 733

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 – 17.00 uur

Sjakie’s small – Gifts en goodies
Koningstraat 34
2011 TD Haarlem
Tel 023-5510 650

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 11.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

www.sjakies.comHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké