Voor lekker ouderwets snoep scheppen ben je nooit te oud, toch? Als dat dan ook nog zonder enig schuldgevoel naar je eigen gezondheid toe kan, ben je toch helemaal gelukkig? ‘Snoepgoed’ is nieuw in de Zijlstraat in Haarlem en laat zien dat snoep en verantwoord eten heel goed onder één dak kunnen leven.

Snoepgoed-Haarlem-9

Snoepgoed-Haarlem-6

Snoepgoed brengt biologisch en verantwoord snoep in alle geuren en kleuren. De keuze is reuze: suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij, gelatinevrij of in combinatie. Vegetariërs, veganisten en ook mensen met een Joodse of Islamitische achtergrond kunnen de smaakpapillen trakteren op al dat lekkers!

Snoepgoed-Haarlem-1

Snoepgoed-Haarlem-3

Snoepgoed-Haarlem-4

De van nature nuchtere eigenaar Melvin Nieuweboer is ondanks zijn bescheidenheid een begrip in Haarlem. Door zijn vlotte en oprechte babbel kent menig Haarlemmer deze van origine Amsterdammer wel, met name vanuit de horecawereld. Melvin woont al jaren in Haarlem en vond dat er iets in het winkelaanbod ontbrak. Met het oog op de huidige en steeds bewuster wordende markt, ontbrak er een authentieke snoepwinkel waar je GOED snoep kan kopen. Met de komst van Snoepgoed is Haarlem een mooie en goede snoepwinkel rijker!

Snoepgoed-Haarlem-5

Snoepgoed-Haarlem-8

De winkel bevindt zich in het prachtige pand in de Zijlstraat waar voorheen het kleurrijke ‘Het Filiaal’ gehuisvest was. Snoepgoed deelt dit pand met Salon Mah’s (kapperszaak) en deze twee takken van sport blijken verrassend goed te combineren in één pand!

Snoepgoed-Haarlem-7

Snoepgoed
Zijlstraat 29
2211TJ Haarlem

Openingstijden
Maandag: 10.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m Zaterdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Zondag: gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie