Het zuiden van Haarlem gaat moeiteloos over in Heemstede, dus ook hier komen wij graag. Zeker omdat er nu steeds meer leuke hotspots bijkomen. Zo ook Spring, een nieuwe shop en lunchroom in één. Gevestigd in de mooie Jan van Goyenstraat. Spring is een aanwinst voor deze straat vol leuks voor dames en kinderen. Naast shoppen drink je hier koffie of geniet je van de lunch. Kids kunnen mee, want er is ook een speelhoek.

Spring-Heemstede-4

Spring-Heemstede-9

Eigenaresse Marije was na jaren drukke commerciële functies toe aan iets nieuws. Het liefst dicht bij huis. Kwam goed uit, want ze woont in Heemstede en juist op deze plek miste zij een conceptstore om te shoppen en te lunchen. Marije: “De combinatie vind ik leuk. Het versterkt elkaar. Tijdens het koffie drinken scoor je nu bijvoorbeeld direct een leuk cadeau voor je kind of vriendin.” Na even zoeken kwam het ruime pand aan de Jan van Goyenstraat vrij en sinds september is Spring een feit.

Spring-Heemstede-6

Van de winkel word je hebberig. Marije kiest alleen betaalbare merken uit die niet overal verkrijgbaar zijn. Lekker exclusief dus. Voor dames veel leuke sieraden van bijvoorbeeld My Jewellery, tassen en portemonnee’s van Ikki, home styling van HouseDoctor en heerlijke olijfolie en vinaigrette van Nicolas Vahé. Voor kinderen is er speelgoed van Djeco en Topmodels of Monster Cars en babykleding van Little Label. En meer, want dit is zeker niet alles. Marije wil met Spring continue blijven verrassen en blijft dus het assortiment steeds wisselen. Ook ideaal voor cadeautjes!

Spring-Heemstede-7

Spring-Heemstede-3

Achterin deze conceptstore zit de ruime lunchroom. Genoeg tafeltjes, elke dag verse kranten en tijdschriften, goede koffie van Illy en veel lekkers op de kaart. Smul van zelfgemaakte Granola of kies voor een van de fijne broodjes of salades. Gun jezelf een verwen moment met carrotcake of appeltaart van Bakkerij Van Vessum. Voor kinderen zijn er tosti’s, belegde boterhammen of snacks zoals rozijntjes, ontbijtkoek of een krentenbol. Fan van de tafel waar je aan zit? Die kan ook mee naar huis, want alle meubels zijn te koop.

Spring-Heemstede-8

Kinderen zijn bij Spring meer dan welkom. Sterker nog, er is een aparte speelruimte beneden vol vermaak. Ook is er een aparte ruimte die gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een vergadering, workshop of kinderfeestje. Van schminken tot knutselfeestjes en high tea voor meiden. Extra leuk: Spring organiseert ook knutselmiddagen en tijdens vakanties poppenkastvoorstellingen, voorleessessies en meer. Check de Facebookpagina van Spring voor het programma.

Spring-Heemstede-2

Spring is net zoals de naam ‘fris en nieuw’. Een plek waar je blij van wordt. Er is trouwens ook een geweldige buitenruimte waar Marije een terras gaat creëren. In het voorjaar kunnen wij hier de eerste zonnestralen opsnuiven. Kan niet wachten!

Spring-Heemstede-1

PS: parkeren voor de deur is gratis. Groot voordeel van Heemstede 🙂

Spring
Jan van Goyenstraat 18
2102 CB Heemstede
Tel 023 574 7074
Facebook.com/SpringHeemstedeHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké