Al 4 jaar zijn Kirsten en Petra de trotse eigenaressen van deze tweedehandswinkel aan de Nassaulaan in Haarlem. Stijlloods is dus een succes, en dan te bedenken dat deze samenwerking destijds uit een toevallige ontmoeting is ontstaan!

Stijlloods-Haarlem-7

Doe jij ook altijd met pijn en moeite iets weg? Op deze manier weet je zeker dat een ander er nog plezier aan zal beleven. Bij Stijlloods kan je kleding, schoenen, accessoires en meubels inleveren, om vervolgens na verkoop 40% van de verkoopsprijs in ontvangst te mogen nemen. Zo kun je meteen met je verdiende geld weer shoppen bij deze fijne winkel met lage prijzen. Dan is de cirkel weer rond!

Stijlloods-Haarlem-6

Stijlloods-Haarlem-1

Naast tweedehands kleding, accessoires, boeken en meubels verkoopt Stijlloods ook muziek. Wellicht kom je hier wel die ene LP tegen waar je al zo lang naar op zoek bent. Ook vind je er een aardige CD collectie.

Stijlloods-Haarlem-2

Wanneer je iets inbrengt wordt de prijs ter plekke in samenspraak bepaald. De eigenaressen hebben goed oog voor wat wel en niet verkoopt, en zullen je het dan ook eerlijk zeggen wanneer iets geen optie voor verkoop is. Juist die eerlijkheid siert de zaak. De sfeer is hier altijd laagdrempelig en ongedwongen.

Stijlloods-Haarlem-3

Hieronder vind je een grove tijdsbepaling met betrekking tot seizoensgerelateerde artikelen.
Bij enige twijfel, kun je het beste even van te voren bellen.

Oktober: najaarkleding
Eind November: winterkleding
Eind Februari: voorjaarskleding
Mei: zomerkleding

Stijlloods-Haarlem-5

Stijlloods
Nassaulaan 40
2011 PD Haarlem
Tel 023 5428412
www.stijlloods.com
Facebook.com/Stijlloods

Openingstijden
Maandag: 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 09.30 t/m 17.30 uur

Innametijden
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00 t/m 14.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké