Yes, dit is toch wel een van de bijzonderste winkels in het centrum van Haarlem. Bij de creatieve borduurstudio Stitch vind je de leukste kledingstukken en accessoires met speelse, soms een tikkeltje brutale borduursels. Altijd geproduceerd met duurzame materialen en heel veel liefde. Haarlemse eigenaresse Lonneke en haar team bedenken dagelijks de vrolijkste ontwerpen in hun gezellige studio in de Kleine Houtstraat.

 

Stitch Amsterdam borduurstudio

 

Kleur in je kast

Stitch Amsterdam is gespecialiseerd in hoge kwaliteit embroidery en verrast je met de leukste designs voor jong en oud. Elk ontwerp is gemaakt met een knipoog, want bij Stitch vinden ze dat je het leven niet altijd te serieus moet nemen. Dat zie je terug in hun gezellige collectie T-shirts, shorts, truien, petten, tassen, rompertjes en nog veel meer. Stukken die je graag in je eigen kledingkast wilt hebben, maar die ook perfect zijn om cadeau te geven.

 

Stitch Amsterdam borduurstudio

 

Duurzaam

Stitch Amsterdam heeft een passie voor een eigentijdse manier van borduren. Naast dat het er fantastisch uit ziet is borduren ook nog eens een leuke manier om kleding die extra touch te geven waardoor je het langer wilt bewaren. Er worden geen chemicaliën gebruikt, het is gebruiksvriendelijk en blijft mooi na het wassen. Bij Stitch werken ze met duurzame materialen zoals bio katoen, hennep, linnen en gerecyclede producten. De artikelen worden in kleine oplages gemaakt, zodat er niets verloren gaat.

 

 

Samenwerkingen

Ondertussen heeft Stitch ook al een aantal toffe partners aan de haak (of naald) geslagen. Ze maakten o.a. ontwerpen voor Bacardi, Bever, hotel Gleneagles, Naturalis en natuurlijk voor Haarlem City Blog. Dus ben je nog op zoek naar unieke bedrijfskleding of merchandise, dan is dit natuurlijk dé plek!

 

Stitch Amsterdam 2

 

Het is helaas niet mogelijk om losse items te laten borduren om de simpele reden dat het minimaal een halve dag kost om een ontwerp om te zetten in een nieuw borduurpatroon. Dat geeft wel aan hoeveel tijd er zit in het maken van elk product en maakt het kopen ervan natuurlijk alleen maar leuker!

 

Contact

Stitch Amsterdam
Kleine Houtstraat 18
stitchamsterdam.com | @stitchamsterdam

 

Openingstijden

Maandag, 12.00 – 18.00
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 18.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 18.00
Zondag, gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké