In het iconische pand aan de Koningstraat waar voorheen The Mill was gevestigd, zit nu Studio IF. Een stijlvolle en eigentijdse interieurwinkel die wordt gerund door vrienden Marloes en Job. Maar naast inspiratie en items voor in je huis, ben je hier ook op het juiste adres voor interieuradvies!

 

Studio IF interieurwinkel Koningstraat

 

Studio in beweging

Een bezoek aan de winkel laat je direct nadenken over je eigen interieur en hoe je dit wellicht ook zelf zou kunnen creëren. Op de wanden in de winkel prijken de prachtkleuren van kalkverf- en krijtverfmerk L’Authentique. Deze verf wordt tevens in de winkel verkocht. Je kunt bij Studio IF verder o.a. terecht voor mooie woonaccessoires van Serax en Private Label (Studio IF), mooi behang en meer. De studio is altijd in beweging en Marloes en Job zijn altijd op zoek naar inspirerende en aansluitende merken in de markt. Het merkenpakket dat zij voeren is dan ook niet in beton gegoten en daardoor continu in ontwikkeling.

 

Studio IF interieurwinkel Koningstraat

 

The Mill

Job’s ouders waren de eigenaren van het Haarlemse begrip The Mill op dezelfde locatie en hij heeft zelf ook deel uit gemaakt van het 40-jarige succes. De appel valt dus niet ver van de boom. Marloes en Job hebben de handen ineengeslagen als vrienden met een sterke passie voor interieur en zo is Studio IF (Interior Friends) tot stand gekomen.

 

Studio IF interieurwinkel Koningstraat

 

En meer

Studio IF is veel breder dan alleen een interieurwinkel. Het concept brengt interieur op maat en is in staat meubels op maat te leveren vanuit een eigen werkplaats. Marloes is gespecialiseerd in interieuradvies en neemt dan ook projecten aan. Denkende aan bepaalde ruimtes in je interieur, de gehele woning en zelfs je tuin. Marloes weet als geen ander jouw ideeën tot uitvoering te laten komen.

 

Studio IF interieurwinkel Koningstraat

 

Marloes en Job laten je in de winkel direct thuis voelen en geven je de ruimte om je te laten vergapen aan al het moois. Stap dus zeker binnen bij Studio IF, een ware schat in de Koningstraat. Je zal er geen spijt van hebben!

 

Contact

Studio IF
Koningstraat 18
2011TD, Haarlem
Tel. 023-5318646
www.studioif.nl

instagram.com/studioif.nl
facebook.com/Interiorfriends.nl/

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 10.00 – 17.30
Woensdag, 10.00 – 17.30
Donderdag, 10.00 – 17.30
Vrijdag, 10.00 – 17.30
Zaterdag, 10.00 – 17.30
Zondag, gesloten

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké