Haarlem heeft er een fijne woonwinkel bij: Studio Ilse. In de Kleine Houtstraat vind je sinds kort deze studio vol woonaccessoires en kleding. Eigenaresse Ilse ken je misschien al van de populaire webshop Wonen at Ilse, maar nu kun je alle mooie producten dus ook bewonderen in haar eigen winkel. Studio Ilse is perfect voor iedereen die op zoek is naar unieke accessoires voor in huis die je niet zo snel bij de buurvrouw tegen zult komen. Vazen, kaarsen, kleedjes, kussens, noem het maar op. Alles speciaal uitgezocht door Ilse zelf. Wij brachten haar een bezoekje!

 

Studio Ilse Haarlem

 

De passie voor interieur en lifestyle was er al langer en de droom om een eigen winkel te beginnen eigenlijk altijd al. Door de coronacrisis besloot Ilse haar items eerst online te verkopen, wat een groot succes bleek. Toen dit pand in de Kleine Houtstraat vervolgens vrijkwam, was het duidelijk dat dit haar plek zou worden.

 

Studio Ilse Haarlem

 

Alle producten in de winkel worden door Ilse zelf uitgezocht. Als het niet bij het concept past, komt het er niet in. Veel van haar woonaccessoires zijn geïnspireerd op stijlen uit India, Nepal, Ibiza, Bali en Marokko. Maar veel van haar textiel komt bij kleine handelaren uit Italië vandaan. Fijne, vaak handgemaakte stoffen van erg goede kwaliteit.

 

 

Ook kun je bij Studio Ilse terecht voor interieuradvies. Als je niet weet welke kleurencombianties het best bij jouw huis passen of hoe je de kamer het best in kunt delen, geeft Ilse graag advies.

 

Studio Ilse Haarlem

 

Wanneer je bij Studio Ilse op bezoek komt, is de kans groot dat er naast Ilse zelf nog een heel belangrijk iemand aanwezig is. De beroemde Instagrammer Dirk. Dirk de Bordeauxdog. En wat een prachtige kerel is dat zeg!

 

Dirk de BordeauxdogStudio Ilse Haarlem

 

Doe je binnenkort een rondje door de stad, hop dan ook even bij Studio Ilse binnen! Grote kans dat je iets leuks vindt voor in huis, het perfecte cadeau voor een vriendin of een prachtig nieuw kledingstuk.

 

Contact

Studio Ilse
Kleine Houtstraat 18
2011 DM, Haarlem
www.wonenatilse.nl

facebook.com/StudioIlse.nl
instagram.com/studio_ilse_haarlem

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, 10.00 – 17.30
Donderdag, 10.00 – 17.30
Vrijdag, 10.00 – 17.30
Zaterdag, 10.00 – 17.00
Zondag, 10.00 – 17.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie