Stijlvol. Modieus. Elegant. Dat is de nieuwe boutique die sinds kort aan de Kruisstraat gevestigd zit. We hebben het over StudioLM. Speciaal voor liefhebbers van prachtige designer labels. Labels zoals Vanessa Bruno, See by Chloé, Les Coyotes de Paris, Humanoid en Monique van Heist.

Je waant je bij StudioLM in Parijse- en Antwerpse sferen. Kledingstukken die goed in elkaar steken, van de mooiste stoffen zijn en een prachtige pasvorm hebben. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkt. Kwaliteit: dat zie je en dat voel je. Kleurtinten zijn basic, rustig en warm. Van nette broeken en fijne vesten tot zwierige jurkjes en een spijkerrok. Maar ook hangt daar opeens een knalroze trui. Want de stijl van StudioLM is net even anders.

StudioLM is een fijne boutique waar je ontspannen binnenstapt. De winkel is prettig ruim en licht. Neem vooral alle ruimte en tijd om te passen. Want het is o-zo heerlijk de stoffen en fijne pasvorm rondom je lichaam te voelen. Ook altijd fijn om advies in te winnen. Eigenaresse Loretta de Calonne heeft direct in de gaten welke stijl en welk label past bij welk type figuur, haarkleur en persoonlijke flair. Eigenlijk heeft ze bij de samenstelling van wat ze in haar winkel wil verkopen al een beeld wie wat mooi staat.

Andere labels die hangen te schitteren bij StudioLM zijn: ATP ATELIER, Ellen Truijen, Hofmann Copenhagen, MM6 Maison Margiela, Rue Blanche en StudioRUIG. De sieraden zijn van Wouters & Hendrix. Vanaf mei is ook Isabel Marant Etoile verkrijgbaar, en vanaf juli kunnen liefhebbers A’Journey London, Forte Fore en Pomandere ook hun geluk op.
Wellicht een investering, maar wel eentje die na jaren, jaren en jaren nóg in de kast hangt te stralen om gedragen te worden.

Studio LM by Loretta 

Kruisstraat 28

2011 PZ Haarlem
www.studiolm.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 17:00

Zondag 12:00 – 17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké