Een paar maanden geleden opende de gezellige boutique Supérette haar deuren in de Anegang. Sindsdien is dit een favorietje van ons! Deze winkel verdiend zeker een plek in je shoprondje door de stad. Ze hebben hier de mooiste kleding, sieraden én interieur accessoires. De sfeer is relaxt en gastvrij en ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Wat wil je nog meer?

Bewust shoppen

Door de naam en mooie groene gevel zou Supérette met een beetje fantasie zo in Parijs kunnen zijn. De boutique heeft volgens eigenaresse Barbara dan ook een ‘Frans tintje’. Met zorg kiest ze alle items in de winkel zelf uit. Je vindt bij Superette voornamelijk dameskleding van Scandinavische, Franse, Spaanse en Nederlandse merken zoals Gestuz, Circle of Trust en Norr. Van fijne basics tot opvallende prints, en vaak goed met elkaar te combineren.

Dat Barbara alles met zorg uitkiest gaat verder dan alleen ‘mooi’. Ze gaat ook voor bewust shoppen; de kleding is kwalitatief goed zodat het lang meegaat, en de meeste merken die verkocht worden zijn bezig met duurzaam produceren. Dat maakt het shoppen nog net iets fijner.

Stijladvies en inspiratie op Social

Naast kleding verkoopt Superette ook bijzondere sieraden, van bijvoorbeeld Bonnie Studios, en kleine interieur accessoires. Alles om je te laten stralen. Dat is ook gelijk de missie van Barbara: “Ik help vrouwen graag iets moois uit te zoeken wat bij ze past en waar ze blij van worden.” Als je wilt geeft ze stijladvies en kijk zeker ook even op de Socials van Superette. Daar laat Barbara zelf steeds de leukste nieuwe outfits zien.

Lang gekoesterde droom

Als klein meisje was Barbara al gek op mode en winkels met mooie spullen. Die passie is altijd gebleven. Ook de droom om een eigen winkel te openen sudderde al een tijdje, maar echt doorpakken deed ze nog niet. Tot haar man haar aanspoorde nu toch echt eens dat ondernemingsplan te schrijven en voilà; het resultaat mag er zijn. Haar passie en enthousiasme voel je in alles. De koffie staat altijd klaar en ook kinderen zijn welkom om in de kinderhoek te komen spelen. Zoals we al zeiden: deze shop is een favorietje van ons!

Supérette
Anegang 17
2011 HR Haarlem
www.superettehaarlem.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 13:00 – 17:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké