Niks irritanter dan een enorme barst in je scherm, een batterij die te snel leeg is of andere mankementen aan je telefoon. We kunnen tenslotte maar slecht zonder die mobiel. Gelukkig is nu in Haarlem ThePhoneLab geopend. Een ‘lab’ waar ze je telefoon weer als nieuw maken.

ThePhoneLab zit midden in de stad, aan de Grote Houtstraat 162. Het mooie hoekpand is ingericht met een knipoog, namelijk als ‘echt’ laboratorium. Het personeel draagt lab-jassen, alles is clean wit met een vleugje rood en op de balie indrukwekkende apparaten. Je kunt gewoon binnenlopen, dan wordt je telefoon vaak meteen gemaakt (max 30 min) en kun je erop wachten, of maak een afspraak voor je trouwe vriend.

De reparateurs van ThePhoneLab gaan vakkundig te werk met de beste materialen. Of de batterij van je iPhone vervangen moet worden, je een nieuw scherm nodig hebt of de connector gerepareerd moet worden: het kan allemaal. Ook voor alle soorten smartphones of tablets trouwens. Ze werken zoveel mogelijk met originele onderdelen en als dat niet kan met de beste alternatieven. De sfeer is open. Reparaties gebeuren niet achter gesloten deur, maar gewoon aan de balie middenin de winkel. Duur is het zeker niet, ook fijn!

Heb je het te druk om langs te gaan? Ook daar is aan gedacht: de haal en breng service. Je telefoon wordt opgehaald waar jij wilt, en binnen een uur weer gerepareerd teruggebracht. Via de website kun je hiervoor een afspraak maken.

In Amsterdam is ThePhoneLab al jaren een begrip met meerdere vestigingen. De eerste andere stad waar ze nu openen is Haarlem. Voor eigenaren Boris en Danny is het een beetje een uit de hand gelopen hobby. In 2015 begonnen ze op hun zolderkamer met het repareren van schermen. Ze ontwikkelden kennis en de aanvragen stroomden binnen. Al snel opende ze de eerste winkel. En die zijn dus wel met een twist. Er is goede koffie en thee, een leestafel met tijdschriften, een fris uiterlijk, en vooral leuk personeel die je super goed helpt. Ik vond het bezoekje stiekem heel gezellig 🙂

Natuurlijk kan het zijn dat je toch afscheid wilt / moet nemen van je telefoon, dan kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor refurbished iPhones. Ook alle accessoires zoals hoesjes en opladers worden hier verkocht. Een praktische nieuwe hotspot in Haarlem dit keer, fijn!

ThePhoneLab
Grote Houtstraat 162
2011 SZ Haarlem
Tel 023 737 03 85
Thephonelab.nl

Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!