Haarlem is the place to be om te winkelen. De stad barst van de leuke shops. Niet voor niks al jaren winkelstad van Nederland. En het mooie oude centrum is tussen het winkelen door nog genieten ook. Grote ketens zijn veelal gevestigd in de Grote Houtstraat. In de kleinere straten hier omheen vind je unieke boetiekjes. Where to go? Tijdens een dagje shoppen in Haarlem mag je deze winkels niet missen.

Number Nine
Boetiek op nummer 9 van de Kleine Houtstraat, voor dames en heren. Je vindt er de nieuwste sneakers, fijne merken, zonnebrillen, horloges en meer! In de Kruisstraat zit de net zo leuke lifestylestore van Number Nine.
Meer over Number Nine Kleine Houtstraat >
Meer over Number Nine Kruisstraat >

ID
Mode met een rauw randje in een van de leukste straatjes van Haarlem. Voor de creatieveling. Naast kleding bij ID ook accessoires en hebbedingetjes zoals mooie boeken.
Meer over ID >

Jutka & Riska
Unieke shop met vintage, eigen design, items van jonge designers en andere verborgen schatten. Hier vind je kleding, accessoires, tassen en schoenen.
Meer over Jutka & Riska >

Jutka-en-Riska-Haarlem-4

OU. Boutique
Bekend uit de 9 straatjes in Amsterdam en gelukkig ook in Haarlem! Bij OU. mooie merken en veel unieke items. Maar ook toffe accessoires en kinderkleding.
Meer over OU. Boutique >

OU Haarlem06

KLOFFIE: fashion, footwear & lifestyle
Naast eigentijdse fashion vind je hier footwear en lifestyle producten. Aan de Kruisstraat in een authentiek pand. Leuk voor man en vrouw!
Meer Kloffie >

kloffie-haarlem-10

Olivia & Kate
Deze boetiek is een snoepwinkel voor een vrolijke garderobe-update, nieuwe neck-, ring- en armparty, interieur accessoires en meer musthaves en hebbedingetjes. Elke week nieuwe items en heel betaalbaar!
Meer Olivia & Kate >

Best Kept Secret
Een Londense winkel, trendy en niet duur. Hier scoor je zeker een geslaagde festivaloutfit! Streetfashion voor een fijn prijsje dus.
Meer over Best Kept Secret >

Foof: kledingwinkel en hang-out
Gerund door de enthousiaste tweelingzussen Tessa en Bibi en gevestigd in een prachtig authentiek pand. Bij Foof vind je kwalitatieve, simplistische en stoere kleding. Voor dames en kids. En ook: koffie, lunch en veel (woon)accessoires.
Meer over Foof >

Foof Haarlem

Trade Studio: Scandinavische kleding
Al jaren een hit in Haarlem. Naturel kleuren, simpele vormen. Kortom: Scandinavische merken vind je hier. Wie houdt er niet van?
Meer Trade Studio >

Drifter: duurzaam en kwalitatief
In het mooie lichte hoekpand van Drifter hangen prachtige merken voor mannen en vrouwen. Allemaal duurzaam en van hoge kwaliteit. Ook accessoires en lifestyle producten. De koffie maakt staat voor je klaar, eigenaar Milan maakt een overheerlijk bakkie voor je!
Meer Drifter >

MEER WINKELS EN SHOPTIPS IN HAARLEM? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
Leukste winkels voor je huis >
Onze favoriete kinderwinkels >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!