Van de fijne conceptstore Trendrecipe gaan veel modeharten harder kloppen. En goed nieuws: de winkel is nu verhuist van de Koudenhorn naar de Koningsstraat, midden in het centrum dus! Met de verhuizing was ook een make-over op zijn plek. De boutique is nu voor vrouwen en kids tot ongeveer 10-12 jaar.

Eigenaresse Sandra Verkooij is een echte modekenner. Na haar winkel Zoë in Haarlem begon ze de website Trendrecipe, en daarna volgde al snel de gelijknamige winkel. Sandra: ”Op Trendrecipe.com schreef ik over trends en fashion, en ik werd overspoeld met de vraag ‘waar kan ik dat kopen?’ Aan deze ontastbare online trends heb ik mijn offline vertaling gegeven in de vorm van de winkel.” In de conceptstore shop je trends, dus alles wat je ziet op de catwalk en bij modebloggers kan nu in jouw kast hangen! Het houdt niet op bij kleding alleen, ook ‘accessoires, lingerie en schoenen’ is hier een verlengde van.

De afgelopen jaren was Trendrecipe te vinden aan de rand van de binnenstad, aan de Koudehorn. Toen het pand in de Koningsstraat vrij kwam kon Sandra dit niet laten gaan. “Ik was altijd al verliefd op dit pand, de prachtige hoogte van de plafonds en de raampartij achter met uitzicht op de stadse binnentuin”, vertelt Sandra. Snappen wij, want de straat en locatie zijn geweldig. De inrichting ook: oudroze gordijnen, groene muren, rosé decoratie, toffe planten, een bohemian rotan egg chair, en op de wand een illustratie van Vogue illustratrice Charlie aka thatsdotness.

In de Grand Boutique vind je betaalbare kleding en accessoires voor vrouwen en kids van veel Deense merken (MbyM, 2nd One jeans, Mads Nørgaard), maar ook nieuwe betaalbare merken zoals Edited (Zara prijzen) of het kids label Iglo + Indi uit IJsland. Naast fashion items vind je er de perfecte basics en kun je er terecht voor cadeautjes zoals een cool modeboek, de lekkerste fragrance van Nasengold, een tof kettinkje van ByNouck of een funky coffee mok. Nu TrendRecipe in de loop van het centrum zit stappen wij toch net iets sneller naar binnen, en dat is terecht ook!

TrendRecipe
Koningstraat 22
2011 TD Haarlem
Tel +31232024604
www.trendrecipe.com

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké