Vintage is enorm populair, dat is wel duidelijk. In Haarlem kun je bij steeds meer tweedehands zaken terecht, zo nu ook bij Via Tab aan de Wagenweg. In het pand waar eerst Via Mi zat, ook een tweedehands winkel, vind je sinds kort de spiksplinternieuwe winkel van vintageliefhebber Tabitha. Via Tab biedt een mooie mix van tweedehands merkkleding en high-end vintage kledingstukken voor zowel dames als heren. Wij konden niet wachten en gingen op bezoek!

 

 

Ook eigen kleding die je niet meer draagt kun je inleveren bij Via Tab. Zo krijgen ze een tweede kans bij iemand anders en krijg je zelf ook nog eens een leuk bedrag voor de verkochte items. Geen zin of tijd om de kleding te komen brengen, of is het zo’n enorme stapel dat je er niet mee op de fiets kunt stappen? Eens in de zoveel tijd zijn er ook ophaalavonden. Houd hiervoor de website en socials goed in de gaten.

 

 

De winkel is lekker ruim opgezet en alle kleding hangt netjes en overzichtelijk bij elkaar. Ook leuk: er is een mannenafdeling!

 

 

Bij Via Tab vind je dus een mix van populaire basics van de Vero Moda of H&M, maar ook echte vintage merkkleding, -schoenen en -accessoires. Daarnaast, in het kader van groen ondernemen, is hier ook duurzame nieuwe kleding te koop. Een perfecte combi!

 

 

Vroeger ging Tabitha samen met haar moeder al allerlei vintage- en tweedehandswinkels af op zoek naar de mooiste outfits. Nu is haar meisjesdroom uitgekomen en heeft ze haar eigen winkel waar de meest bijzondere, kleurrijke kledingstukken voorbijkomen.

 

 

Kortom: snuffel binnenkort eens rond in deze heerlijke nieuwe winkel en kom gegarandeerd thuis met de mooiste vondsten!

 

Contact

Via Tab
Wagenweg 8c
2012 ND, Haarlem
www.viatab.nl

www.facebook.com/Via-Tab
www.instagram.com/via_tab

 

Openingstijden

Maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!