In een mooi, idyllisch en oud pand in de Koningstraat 37 vind je VIND Lifestyle. Een winkel en kapsalon in één, waar de geur van zelfgebakken koekjes en verse koffie je tegemoet komt. Voor bijzondere vintage kleding en klantvriendelijkheid ben je in deze winkel aan het goede adres. Het enthousiasme van eigenaresse Didi en kapster Anna werken aanstekelijk en zorgen voor een goede sfeer.

vind-pui vind-lifestyle

Je maakt je entree door een klassieke, bolle deur. De blouses, rokken, jassen, vestjes en jurken hangen netjes op kleur aan de rekken. Ondanks dat de winkel klein is, raak je het overzicht niet snel kwijt. Toffe, ‘one of a kind’ schoenen staan door de winkel heen en een kapstok met tassen staat handig naast de toonbank zodat je je outfit helemaal af kan maken voordat je afrekent!

vind-kledingrek vind-kapper

Achterin de winkel is de kapsalon. Tijdens het knippen en kleuren zie je in de spiegel wat er te koop is doordat andere klanten in de winkel aan het passen zijn. Hierdoor ontstaan er tussen de klanten spontane gesprekjes over kleding en kapsels. Als er niemand geknipt wordt, is er tijd voor een bakje koffie. Kapster Anna maakt regelmatig koekjes of taartjes (glutenvrij, suikervrij of met een bijzonder ingrediënt) die ze voor de klanten neerzet om te proeven. Je voelt je snel thuis en op je gemak. Zowel de winkel als de kapsalon hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd.

In januari 2011 is Didi Verduin VIND Lifestyle gestart uit voorliefde voor vintage kleding. Haar idee was om een winkel te starten waar zij vrouwen ook styling advies kan geven. Tijdens haar vorige baan kreeg ze veel vragen over hoe je kleding kan combineren en wat je beter wel of niet kan dragen. Haar visie is: “ Iedereen is een persoonlijkheid in kleding, maar soms heb je iemand nodig om deze te VINDen!”.

vind-schoenen vind-kleding

De vintage kleding komt uit het buitenland en zolang Didi het zelf zou dragen, mag het in de winkel hangen. De kapsalon in de winkel is een bewuste keuze geweest. Veel vrouwen willen naast advies over kleding, ook advies over het haar. Daarnaast komt Didi ook bij mensen thuis om bijvoorbeeld een garderobe check te doen, een kleur- en of lichaamsanalyse te geven of als ‘personal shopper’

Ps: De winkel heeft vaak leuke acties zoals de Kiloverkoop (1 kilo kleding voor 5 euro), winacties via Facebook, modeshows of korting op een knipbeurt. Wil je op de hoogte blijven van leuke acties, volg VIND Lifestyle dan op Facebook!

VIND Lifestyle
Koningstraat 37A
2011 TC Haarlem
www.vindlifestyle.nl 

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.30
Zaterdag 10.00 tot 17.00 en elke 1e koopzondag van de maand.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké