In december vorig jaar is er in de Warmoesstraat een interieurdroom uit Spanje neergestreken. Bij La Nena stap je echt even een mediterraanse wereld in. Het interieur, wat zich kenmerkt door organische vormen, inspireert onmiddellijk. Door een scala aan aardetinten in combinatie met sierlijke droogbloemen, waan je je in deze interieurwinkel bij wijze van spreken op de Balearen. De onderscheidende interieurwinkel biedt een breed spectrum aan woonaccessoires, maar ook enorm veel mogelijkheden op maat. Aangezien alle producten met de hand worden gemaakt, is elk item volledig uniek. Eco-cement is het specialisme van La Nena, maar de designs bestaan naast eco-cement ook uit andere natuurlijke materialen zoals klei, kalk en hout.

 

 

Onder de naam Modern Shapes Studio by Las Nenas bevindt zich achterin het pand ook een materiaalstudio. Daar kunnen zakelijke, maar ook particuliere klanten terecht om hun designideeën en concepten te laten realiseren. Er is keuze uit meer dan 1800 verschillende naadloze cement afwerkingen, die zowel op oppervlaktes als objecten toepasbaar zijn. La Nena fungeert dus dubbel: als winkel én als een showroom, waarin zichtbaar is op welke manieren eco-cement allemaal kan worden toegepast.

 

 

Particuliere klanten zijn dus ook van harte welkom om iets gepersonaliseerds te laten maken. Het team van La Nena bestaat uit experts op het gebied van architectuur, design en vormgeving. Ze staan altijd klaar om je (waar nodig) te adviseren. Ze kunnen losse producten ontwerpen, zoals jouw droomlamp, maar ook interieurs van keukens, slaapkamers, woonkamers of zelfs volledige huizen.

 

 

Gastvrouwen Gabriela en Marcia vormen een hecht team, waarin zij elkaars specialisme complimenteren en jou kunnen adviseren als geen ander. Zij verplaatsen zich graag in de wensen van de klant, onder het motto ‘Your home, your rules!’.

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan gauw eens langs!

 

Contact

La Nena / Modern Shapes Studio
Warmoesstraat 12
2011 HP, Haarlem
www.lanena-home.com

facebook.com/lanenahome
instagram.com/modernshapesstudio
instagram.com/lanenahome

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 – 18.00
Woensdag
10.00 – 18.00
Donderdag
10.00 – 18.00
Vrijdag
10.00 – 18.00
Zaterdag
10.00 – 18.00
Zondag
12.00 – 17.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké