Yoga is here to stay, dat is duidelijk. In Haarlem al yogascholen genoeg, maar er was nog geen winkel waar je alles voor yoga kunt kopen. Daar is verandering in gekomen, in de Kleine Houtstraat zit nu Yoga Specials. Hier vind je yogakleding, matten en yoga accessoires. Voor mannen èn vrouwen, en voor elke stijl van yoga.

Yoga Specials heeft een succesvolle webshop, en naast een winkel in Leiden werd het nu ook tijd voor Haarlem. Het leuke pandje in de Kleine Houtstraat is helemaal opgefrist. Alles is strak, wit en lekker licht. Er zijn paskamers en rekken vol met de leukste kleding. Ik werd helemaal blij van de leopard leggings en gestreepte tops. Eigenaresse Nicole struint verschillende plekken af (onder andere Bali) voor de mooiste yogamerken. Het resultaat: een breed assortiment met voor ieder wat wils.

In de rekken hangen merken zoals Filippa K, 10Days Amsterdam, Yoga Democracy, We’ar en Manduka. De kleding is allemaal op een eerlijke manier gemaakt, er zitten zelfs merken tussen waarbij alles biologisch is, van gerecycled materiaal, of van bamboe. Je komt gegarandeerd goed voor de dag bij de yogales. Ook buiten de les is de kleding trouwens vaak heel goed te dragen. Het zit in allemaal heerlijk.

Naast kleding vind je hier een grote collectie yogamatten, yogatowels, tassen, sieraden, meditatiekussens, sokken, flessen en wierook. Of je nu een ervaren yogi bent of een beginner, na een bezoekje aan deze winkel kom je in ieder geval goed voor de dag.

Yoga Specials Haarlem
Kleine Houtstraat 92
2011 DR Haarlem
www.yoga-specials.nl
www.facebook.com/yogaspecials

Openingstijden
Woe t/m zat 11:00–18:00 uur
Zo, ma, di geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké