Na jaren speculeren, maanden uitstel door asbest en heel veel geduld is ze dan eindelijk neergestreken: Zara in Haarlem! De keten uit de stal van de Inditex groep heeft ook ons stadje Zara-waardig bevonden door de modebehoefte bij ons muggen te proeven.

zara-haarlem

Dit zal winkel nummer 19 in Nederland betekenen. Dat Hoofddorp ons voor mocht zijn zullen wij jullie vergeven, dus heten wij burgers uit ‘t Haerlemsche u van harte welkom godin Zara.

tassen-zara-haarlem zara-haarlem-ingang

Het bezoekadres van Zara Haarlem is Grote Houtstraat 93 en het voormalige pand van Free Record Shop, Cosmo kappers en Expo. Oorspronkelijk was dit het kantoorpand van het Haarlems Dagblad die nu weer in ere is hersteld als pand met één bestemming. Zara met een historisch Haarlems tintje. Collecties bestaan uit mannen, vrouwen en kinderen.

zara-haarlem-interieur zara-toonbank-haarlem

Zie je daar!

Zara Haarlem
Grote Houtstraat 93
2011SH Haarlem
www.zara.com Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké