Middenin het bruisende centrum van Haarlem ligt deze knusse bed & breakfast 1001 Nacht. Vanuit de Koningsstraat stap je bij nummer 20 het historische pand binnen. De B&B bevindt zich op de begane grond en heeft twee kamers. Prachtig ingericht met (zoals de naam al zegt) een oosterse sfeer. Gastvrij, ruime kamers en persoonlijk. Een topplek om te slapen tijdens een weekendje Haarlem!

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 4

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 8

Bed & breakfast 1001 nacht ligt dan wel middenin het centrum, in de kamers is het genieten van rust. Er zijn twee kamers om uit te kiezen: De Koningskamer of De Byzance kamer. Kiezen is makkelijk, er is namelijk weinig verschil. Beide kamers zijn ruim (20 m2), en hebben een eigen ingang, privé sanitair met douche en toilet, Wifi, TV, koffie- en thee en een kluisje. Het bed in deze kamers kan apart of in zijn geheel worden opgemaakt. Mogelijkheden voor babybedjes zijn er ook, en de kamers zijn rolstoelvriendelijk. De kamers kosten 110 euro per nacht, dat is inclusief een heerlijk ontbijt.

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 5

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 3

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 2

De kamers zijn deels ingericht met spullen van de bijgelegen kleurrijke winkel Byzance, vol mooie Oosterse spullen. Naast de leuke inrichting zijn de kamers lekker licht en het pand prachtig. Shoppen begint dus al op de drempel van deze B&B, en ook in de Koningsstraat is het fijn shoppen. Eigenlijk is alles om de hoek, alle winkelstraten, restaurants en uitgaan. Ver lopen hoeft niet. Toch iets verder weg? Huur dan een fiets, kan ook bij B&B 1001 nacht!

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 6

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 1

1001 Nacht biedt ook een keuken, altijd handig. Waan je in Haarlem en 1001 nacht. De perfecte plek voor een geslaagd bezoek aan onze mooie stad!

Bed & Breakfast 1001 nacht
Koningsstraat 20
2011 TD Haarlem
Aantal kamers: 2
Prijs per nacht per kamer: 110,- inclusief ontbijt

Bekijk beschikbaarheid of boek direct via Booking.com >
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké