Een bezoek aan Haarlem is een heel goed idee, en hier overnachten ook. Op deze site massa’s tips met plekken om te eten, iets te drinken of te shoppen. Dan is het fijn om op een leuke plek te slapen. Deze accommodaties zijn midden in het oude centrum van Haarlem, met alles op loopafstand. En helemaal fijn: allemaal voor minder dan 100 euro per nacht voor 2 personen! Ben je dus op zoek naar een goedkoop hotel in Haarlem? Check dan onderstaande hotels.

5x-goedkope-hotels-in-haarlem

 

Hello I’m Local Boutique Hostel

Het leukste hostel van Haarlem. Je voelt je hier meteen thuis. De twaalf kamers variëren van 14- tot 2-persoonskamers en hebben elk een eigen douche en vaak een toilet. Elke kamer heeft zijn eigen karakter gebaseerd op de Haarlemse en Hollandse geschiedenis.
Spiegelstraat 4Meer over Hello I’m Local Boutique Hostel >
Boek een kamer >

hello-im-local-hostel-haarlem

 

Hotel Malts

Middenin het oude centrum, in de Zijlstraat, ligt hotel Malts. Een absolute aanrader! Een knusse sfeer en fijne kamers. Henk en Annemarie runnen dit hotel en leggen hun gasten in de watten. Er zijn 14 kamers en alle hotspots van Haarlem zijn op loopafstand.
Zijlstraat 56-58Meer over Hotel Malts >
Boek een kamer >

Hotel Malts

Cozy Lofts

Wanneer je zoekt naar een goedkoop hotel in Haarlem, dan zijn de cozy lofts aan te raden. Het is geen hotel, maar het zijn sfeervolle lofts: oftewel appartementen. Deze gloednieuwe appartementen liggen in het centrum van de stad met veel authentieke details. Sfeervol overnachten dus.
Gedempte Raamgracht 77Boek een kamer >

 

Teylers Apartment anno 1608

Aan het Haarlemse water het Spaarne, in de oude binnenstad, en ook nog eens in een monumentaal pand. Van binnen net zo prachtig. Wij willen hier eigenlijk blijven wonen. Met woonkamer, keuken, badkamer en natuurlijk slaapkamer. Haarlem op zijn best dus. Snel volgeboekt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.
Spaarne 28Boek een kamer >

goedkope-accommodaties-haarlem

 

Het laatste goedkope hotel in Haarlem in dit lijstje: Niu Dairy hotel

Het lijstje met goedkope hotels in Haarlem sluiten we af met het Niu Dairy Hotel. Het Niu hotel is groot en heeft 84 kamers. De locatie op de Zijlsingel is lekker centraal. De inrichting is lekker modern en origineel. Alles in het hotel verwijst naar Melk & Muziek, op deze plek stond namelijk de bekende zuivelfabriek ‘De Sierkan’, en naast het hotel ligt poptempel het Patronaat. Platen aan de muur, lampen als melkflessen.. noem maar op. Met een mooie lobby en nette kamers.
Zijlsingel 1AMeer over Niu Dairy hotel >
Boek een kamer >

Niu Diary hotel

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké