Een dagje strand is al heerlijk, maar er blijven slapen is de overtreffende trap. Duinen, zand tussen je tenen, zon op je huid, ruisende zee op de achtergrond en wakker worden met het geluid van meeuwen. Het ultieme vakantiegevoel! Op Camping de Lakens (de leukste camping in Bloemendaal aan Zee) beleef je het allemaal. Deze camping is continue in ontwikkeling en heeft nu een boutiquehostel in de duinen geopend. Dit hostel is meer dan comfortabele slaapplaatsen, wij gingen een weekendje proberen (en onthaasten!).

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-14

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-6

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-5

Camping de Lakens biedt al een tijdje, naast de gewone staanplaatsen op de camping, ingerichte accommodaties aan. Voor ieder wat wils, van luxe tot basic. Het boutiquehostel, oftewel de backpackshacks, zijn daar nu aan toegevoegd. Oude zeecontainers zijn omgetoverd tot hostel. Er zijn shacks voor twee personen, drie personen of kies voor alleen een hostelbed. Alle kamers hebben naast bedden, een kachel, stroom, fris beddengoed en verlichting. Toilettas onder de arm naar het badhuis en de camping ervaring is compleet. Prijs per nacht is rond de 30 euro per nacht per persoon (afhankelijk van de soort shack).

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-20

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-9

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-17

Zoals elk gebied op de camping heeft ook het boutiquehostel een centrale buitenplaats. Dit is de plek waar je je buurman ontmoet, samen een sateetje op de BBQ gooit, spelletjes doet of samen van de zonsondergang geniet. De BBQ hier is voor iedereen, met bakplaat. Ideaal voor je eitje ’s ochtends. Even bijkomen kan in een van de hangmatten. Succes gegarandeerd.

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-18

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-2

Alsof dit nog niet genoeg is, is er op de zeecontainers een dakterras gebouwd. Bovenop je slaapplaats dus nog even dat zonnetje of het mooie uitzicht meepikken. Deze zomer worden de dakterrassen ook ingezet als podium voor singer-songwriters. Speelman & Speelman gaan ervoor zorgen dat hier leuke artiesten te zien zijn. Michael Prins is alvast vastgelegd. Hoe leuk is dat? De backpackshack liggen naast het surfcamp van Surfana. Alles straalt relaxedheid uit, en als je je surfskills wilt ontwikkelen kan dat dus ook.

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-11

Liever je eigen tent opbouwen of een iets grotere ingerichte accommodatie? Alles kan op Camping de Lakens. Er zijn genoeg staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Maar ook prachtige accommodaties zoals de hippe retro caravans, airstreams, strandhuisjes laidbackshacks, beachlodges, kampeerbungalows en ingerichte De Waard tenten. Van basic tot luxe, voor kleine tot grote groepen. Allemaal in een eigen ruim opgezet gebied.

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-12

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-19

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-4

Waar je ook overnacht op de camping, de zee is altijd een ‘duinpad away’. Het strand van Bloemendaal is op loopafstand. Iedereen kan gebruik maken van de mooie badhuizen (met wellness!), de supermarkt, het restaurant en tal van activiteiten voor groot en klein zoals yoga, surfen, suppen of massage.

Camping-de-Lakens-Bloemendaal-1

Na een nachtje in onze backpackshack op De Lakens was ik naast uitgewaaid ook compleet uitgerust. Heerlijk slapen hier, helemaal weg! Met zand op de huid weer terug thuis in Haarlem, maar eigenlijk wil ik weer terug…

Camping de Lakens
Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Tel: 023-5411570
www.delakens.nl

Backpackshack boeken?
Dat kan via de website van De Lakens >

Openingstijden
Van 27 maart tot 1 november 2015

Receptie:
Zondag t/m donderdag van 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 09.00 – 22.00 uur Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké