In het hart van Haarlem, boven de gelijknamige Italiaanse modewinkel, bevindt zich sinds kort het Cavallaro Hotel. Vier stijlvolle hotelkamers, elk vernoemd naar een toonaangevende Italiaanse stad. Het hotel is te vinden in de Zijlstraat, op loopafstand (bijna kruipafstand) van de Grote Markt. Vanuit een van de kamers kun je de Grote Kerk zelfs al zien. De perfecte plek voor iedereen die Haarlem vanuit het centrum wil beleven. Cavallaro Hotel is een droom die de eigenaren van Cavallaro al langere tijd voor ogen hadden. En die droom is werkelijkheid geworden!

 

Cavallaro Hotel
Cavallaro Hotel

 

Kamers

De kamers zien er allemaal erg luxe uit en zijn voorzien van alle basisbenodigdheden. Alle vier zijn ze geschikt voor twee personen, hebben ze een ruime badkamer, kastruimte, een loungehoek, gevulde mini-bars en liggen er badjassen en pantoffels klaar. In kamer ‘Sorrento’ heb je uitzicht op de St. Bavo Kerk en in kamer Napoli is er een ligbad en een balkonnetje aanwezig. Overal in het hotel zijn authentieke kenmerken van de Haarlemse huizen te vinden, zoals prachtige glas-in-lood-ramen en grote houten balken. Zo heeft elke kamer zijn eigen charme.

 

Cavallaro HotelHotelkamer

 

Cavallaro

Op verschillende manieren komt het merk Cavallaro terug. Niet alleen door middel van de luxueuze, stijlvolle uitstraling (net als in de winkels), maar ook in de accessoires. Handdoeken, pantoffels, kledinghangers en zelfs welkomstchocolaatjes. Een bezoek aan het hotel is ook te combineren met een (privé) shopsessie bij Cavallaro. Een trap naar beneden en je bent er.

 

Cavallaro

 

Haarlem

Kom je als toerist naar Haarlem, dan is de locatie van Cavallaro Hotel ideaal. Wanneer je de deur uit stapt, sta je in de Zijlstraat en kun je de Grote Kerk al zien. De Grote Markt, de winkels en allerlei leuke restaurants liggen op een paar minuten afstand. Als je de stad dus van dichtbij mee wilt maken, is dit hotel zeker een aanrader.

 

St. Bavo Kerk Haarlem

 

 

Contact

Cavallaro Hotel
Zijlstraat 63
2011 TK, Haarlem
cavallarohotel.com

instagram.com/cavallarohotel

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké