Kom je niet uit de buurt en wil je Haarlem ontdekken vanuit het centrum van de stad? Dan is Haarlem Apart Hotel ideaal. Het hotel zit sinds zomer 2021 in de Grote Houtstraat, op slechts 100 meter van de Grote Markt. Vanuit hier ben je dus overal zo! Met vier kamers is het hotel een kleine, maar fijne plek te noemen. En een groot voordeel is dat de meeste kamers ook een keukentje hebben, dus je kunt eventueel ook zelf iets koken. Wij gingen langs!

Haarlem Apart Hotel Grote Houtstraat centrum

Accommodaties

De vier kamers zijn geschikt voor gezelschappen tot vijf personen en hebben allemaal hun eigen pluspunten. In elke kamer is er sowieso airco (lekker in de zomer), een koffie-/thee-apparaat en gratis WiFi. De Standard Deluxe Studio, Superior Deluxe Studio en Supreme Deluxe Studio hebben hun eigen keukentje, zodat je niet afhankelijk bent van de horeca (al heeft Haarlem natuurlijk wel heel veel leuke restaurants om uit te proberen).

 

Haarlem Apart Hotel Grote Houtstraat centrum Haarlem Apart Hotel Grote Houtstraat centrum keuken

 

Ook leuk: vanuit een aantal van de kamers kijk je uit op de bekende Grote Kerk (of de Bavokerk). Toch wel hét icoon van Haarlem. Verder is de Grote Houtstraat een van de meest bedrijvige straten van Haarlem, dus er is altijd wel wat te zien. En van zo nu en dan een beetje “mensenkijken” zijn we niet vies, toch?

Bavo Bavokerk Grote Kerk Haarlem

Op de fiets

Haarlem Apart Hotel zit midden in de stad, dus je bent overal binnen no-time. Lopend, maar ook op de fiets als je iets verder wilt kijken dan de binnenstad. Als je in een appartement van Haarlem Apart Hotel logeert, kun je daar gewoon fietsen huren. Super handig!

 

 

Kom je binnenkort een (paar) nachtje(s) naar Haarlem? Reserveren bij het Apart Hotel kan gemakkelijk via deze link. En de leukste tips over de stad vind je natuurlijk bij ons!

 

 

Contact

Haarlem Apart Hotel
Grote Houtstraat 24
2011 SN, Haarlem
haarlemaparthotel.nl
Reserveren >

instagram.com/haarlemapart.hotel

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké