Slapen in een suite middenin het historische Haarlemse centrum, met het gevoel van een appartement en de luxe van een hotel. Dat zijn ‘Haarlem Hotel Suites’. De accommodatie is kleinschalig, er zijn 14 suites totaal. Elk met een echte Haarlemse naam zoals Hotel Suite Kleine Hout of Hotel Suite Lange Veer.

Haarlem Hotel Suites 1

Haarlem Hotel Suites 6

Haarlem Hotel Suites 4

De suites zijn verdeeld over verschillende locaties, allemaal niet verder dan 100 meter van de receptie aan de Korte Veerstraat vandaan. Dat maakt de Hotel Suites ook uniek, kies tussen een locatie aan de Lange Veerstraat, Kleine Houtstraat of aan het Spaarne. En ook al zien alle suites er anders uit, ze hebben veel gemeenschappelijk. Zo hebben alle suites Wifi, een eigen keuken, luxe badkamer, een heerlijke bed en woongedeelte. Een aantal hebben openslaande deuren met terras, en de Spaarne Suite zelfs uitzicht over het mooie Spaarne.

Haarlem Hotel Suites 7

Haarlem Hotel Suites 3

Haarlem Hotel Suites 2

De meeste suites zijn voor twee personen, een aantal zijn ook toegankelijk voor vier of vijf personen. Prijzen verschillend tussen de 100 en 145 euro per nacht. Als je hier slaapt, voel je je dankzij het appartement gevoel, meteen inwoner van Haarlem. Om de hoek het centrum, restaurants, terrassen en shops. De ultieme ervaring dus!

Haarlem Hotel Suites

Receptie Haarlem Hotel Suites
Korte Veerstraat 40
2011 CL Haarlem

Bekijk beschikbaarheid of boek direct via Booking.com >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie