Middenin het historische centrum van Haarlem, in de prachtige Zijlstraat, ligt Hotel Malts. Een aanrader om te verblijven! Alle hotspots op loopafstand, een knusse sfeer en fijne kamers. Ideaal voor een paar dagen in het Haarlemse.

Hotel Malts Haarlem 3

Dit B&B Hotel wordt gerund door Henk en Annemarie. Zij weten duidelijk hoe hun gasten in de watten gelegd kunnen worden. Hotel Malts heeft de persoonlijkheid van een B&B, maar terugtrekken in je eigen kamer kan ook zoals in een hotel. Het historische pand is een rijksmonument en dat zie je aan de vele originele elementen. Een genot voor het oog. Precies zoals Haarlem is!

Hotel Malts

Hotel Malts Haarlem 2

Elk van de 14 kamers is uniek. Allemaal een eigen indeling en sfeer. Er is keuze in grootte (2-persoons maar ook 4-persoons exemplaren), en in budget. Kamers bij Malts kosten tussen €79 en €125 per nacht inclusief ontbijt. Allemaal met eigen badkamer. Ook is er gedacht aan WIFI. Van alle gemakken voorzien.

Hotel-Malts6

Ontbijten bij Malts is smullen! In de ontbijtruimte staan dagelijks verse broodjes, geperste jus, croissants, heerlijk beleg en lokale koffie van Brandmeester klaar. Ga met goed gevulde buik op pad in Haarlem. Shoppen start direct voor de deur! Check onze Zijlstraat tips hier, en vergeet Lunchroom Anne & Max niet. Ook in de Zijlstraat en een echte aanrader.

Hotel Malts Haarlem 4

Hotel Malts
Zijlstraat 56-58
2011 TP Haarlem
Tel: 023 551 2385
www.maltshotel.nl

Direct een kamer reserveren via Booking.com > Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie