Haarlem is een geweldige stad voor een weekendje weg, en dan zijn leuke hotels natuurlijk belangrijk. Goed nieuws: op de Zijlsingel, in de binnenstad, is een prachtig nieuw hotel geopend. Het niu Dairy Hotel is 3000 vierkante meter groot en heeft 84 kamers. Alles in het hotel verwijst naar Melk & Muziek. En daar is een reden voor. Op deze plek stond namelijk de bekende zuivelfabriek ‘De Sierkan’, en naast het hotel ligt poptempel het Patronaat. Het hotel is een plaatje!

Melk & muziek komt dus overal in het hotel terug. In de stoelen bijvoorbeeld, bekleed met koeienhuid, en de lampen in de vorm van melkflessen. Aan de muren albumcovers en afbeeldingen van verschillende muzikanten. De architect Mulderblauw heeft overal over nagedacht. Het resultaat is een vernieuwend hotel van hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Precies wat de Novum groep wilde neerzetten met het nieuwe niu concept gericht op de jongere doelgroep.

De ‘units’ zoals de hotelkamers hier heten, zijn voorzien van alle gemakken: flatscreen tv, soundbar, goede bedden met heerlijke matrassen en een badkamer met o.a. stortdouche. Beneden is de bruisende lobby, en levendig restaurant waar onder andere het ontbijtbuffet wordt gereserveerd vol vers fruit, broodjes en lekker beleg.

Vanaf het hotel steek je zo het water over het centrum in. De ligging is dus ook nog eens super. Een aanwinst voor de stad met een goede prijs-kwaliteit verhouding wat ons betreft! Dat zijn gasten met ons eens, op booking.com scoort het hotel boven de 9.

niu Dairy hotel
Zijlsingel 1A
2013 DM Haarlem
Tel 023 206 2230
Novum-hotels.com/nl/hotel-niu-dairy-haarlem
Meer info & boeken >

Fotocredits: niu Diary hotelHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké