Qurios Holiday Retreats is na het park in Egmond aan Zee, sinds dit jaar ook in ons Bloemendaal aan Zee neergestreken. Dit park met luxe huisjes is een hele mooie aanvulling op het accommodatie aanbod aan zee! 

foto_sea_house_adventure_int_01

Qurios Bloemendaal aan Zee

Een ‘home away from home’, dat is precies hoe ik mijn verblijf in Qurios te Bloemendaal aan Zee heb mogen ervaren. Mooi om mee te maken dat je zo dichtbij huis, alsnog een vakantiegevoel kunt hebben. Allereerst ben ik enorm vriendelijk ontvangen bij de receptie. Een receptie waar zich ook een kleine supermarkt bevindt. Klein, maar met een uitgebreid en veelzijdig assortiment. Alle aanwezige producten zijn betaalbaar geprijsd. 

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Het huisje Sea Lodge Adventure is heel stijlvol en huiselijk ingericht. Dit huisje is geschikt voor maximaal 4 personen. Twee personen hebben dan een slaapplek in de nok van het huisje. Een aanrader met kinderen, want wie wil er niet avontuurlijk op zolder slapen? De vloerverwarming in de lodge is een hele fijne bijkomstigheid. De inventaris is compleet en uitgebreid. Zeer prettig om in zo’n ‘gespreid bedje’ te arriveren! De huisjes hebben allemaal een ruime veranda met comfortabele stoelen en banken, zodat je ook optimaal van het buitenleven kunt genieten. 

qurios-bloemendaal-aan-zee-01

De keuken is zo compleet dat je er in principe elke avond een fijn diner op tafel kunt zetten, maar als je daar totaal niet op zit te wachten biedt de brasserie en take away een perfect alternatief. Hier kun je zowel voor lunch als diner à la carte alle dagen terecht. 

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Ik verbleef er medio oktober en zelfs dan kun je het qua weer treffen. Met minder weer kun je je ook prima in je knusse huisje installeren, want je hebt een ruime keuze aan tv/radio zenders en de WiFi is uitstekend. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun hart ophalen bij de Qurios Club voor animatie (in het weekend en tijdens de schoolvakanties ook doordeweeks) en entertainment.

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Aangezien het park op een steenworp afstand van het Bloemendaalse strand ligt, is een goede strandwandeling een ‘must’! Ook de Kennemerduinen zijn een prachtig stuk natuur. Je kunt de omgeving wandelend verkennen maar ook per fiets, want bij Qurios kun je tevens fietsen huren. 

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Een ideale accommodatie als je zelf niet dichtbij zee woont, maar ook als ‘local’ heb ik het vakantiegevoel hier kunnen ervaren. Even weg van de drukte, in het mooie Bloemendaal aan Zee op een leuke en mooie locatie!

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios zal zich per 2017 ook in Ameland gaan vestigen, het jaar daarop in Petten aan Zee. 

Qurios Bloemendaal aan Zee
Zeeweg 97
2051 Overveen
Tel. 023-2050213
www.qurios.nl
Facebook.com/quriosbloemendaalaanzeeHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké