Bar Boef in de Kleine Houtstraat is sinds afgelopen zomer open. Je kunt hier alles wat in je eigen huiskamer ook kan, en meer. Zo noemen ze zichzelf dus ook ‘de huiskamer van Haarlem’. Of Stadscafé, dat dekt ook de lading. Je kunt hier in de middag een tijdschrift lezen op de bank, een lekkere avondhap eten, genieten van muziek, spelletjes doen, drankjes drinken en zelfs op zondag aankomen in je joggingbroek.

Bar-Boef Haarlem 08

Bar-Boef Haarlem 04

Deze ‘bar’ is dus meer dan alleen dat. Eigenaren Sabine en Roderick hebben zoveel leuk vermaak bedacht, het bruist in deze woonkamer. Geen dag is hetzelfde. Zo is er bijvoorbeeld ‘Live op donderdag’ in samenwerking met zanger en gitarist Xander Hubrecht. Jij bepaalt wat er gespeeld wordt, via muziek a la carte zijn verzoeknummers aan te vragen. Op elke tweede woensdag van de maand kunnen spelletjes liefhebbers los tijdens de 30 Seconds avonden. Met een team van 2 tot 4 personen speel je mee en de winnaar drinkt gratis. Mooi meegenomen!

Bar-Boef Haarlem 05

Aangezien de zaterdagavond vaak net te gezellig is, is het zondag tijd om uit te brakken. Bij Bar Boef mag dat lekker in je joggingbroek tijdens ‘Brak op Zondag’. Dat is niet het enige. Op deze zondagen kun je ontbijten tot 18 uur, kijk je een film of GP. Als dat geen bijkomen is.

Bar-Boef Haarlem 03

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Bar Boef een borrel van 21 uur tot 3 uur ’s nachts, met DJ. Dan zijn er ook nog veel events die georganiseerd worden. Kijk dus even in de agenda voor alles wat eraan komt. Het is duidelijk: het is nooit saai bij deze bar!

Bar-Boef Haarlem 09

Bar-Boef Haarlem 07

In een goed stadscafé kun je ook genieten van lekkere stadshappen. Bar Boef heeft een nieuwe chefkok en een frisse nieuwe kaart. Deze chef weet hoe je lekker en toegankelijk moet koken. Op de kaart staan 3 vaste klassieke gerechten, elke dag een verse daghap voor 10 euro, soep, salades en shared dining. Bij dat laatste deel je diverse tussengerechten met elkaar zoals gamba’s, kleine burgers, viskoekjes, Boef wellington of rode biet met feta. Iedereen pikt zo een vorkje mee. Overdag zijn er tosti’s en natuurlijk de hele dag diverse borrelhapjes.

Bar-Boef Haarlem 01

Bar Boef is dus veel meer dan een bar. Al kun je hier natuurlijk ook gewoon heerlijke drankjes drinken zoals spannende wijn, (speciaal)bier, G&T’s en veel meer. Thuisvoelen is hier snel gebeurd!

Bar-Boef Haarlem 06

PS: Bar Boef is ook de perfecte locatie voor het geven van feestje zoals een (verjaardags)borrel, een receptie of een bedrijfsfeest. Er is plek voor maximaal 100 personen en er is van alles mogelijk!

Bar Boef
Kleine Houtstraat 58
2011DP Haarlem
Tel 023 – 737 06 39
Facebook.com/BarBoef
www.barboef.nl

Openingstijden
Dinsdag en woensdag 16.00 – 01.00 uur
Donderdag t/m zaterdag 13.00 – 01.00 uur
zondag 13.00 – 22.00 uur

Reserveer hier je tafeltje bij Bar Boef:

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie