Wil je met wat familie, vrienden of collega’s een boot huren met schipper? Een rondvaart zoals bij Vrienden van het Spaarne vind je niet zo gauw ergens anders. De ervaren schippers zorgen voor een avontuurlijke tocht door Haarlem, of zelfs verder. Vanuit de luxe sloepen zie je Haarlem eens op een hele andere manier en met een drankje in je hand is de vaartocht gegarandeerd een feestje. Ook goed om te weten: je kunt catering bijboeken en voor de liefhebber hebben ze ook hele lekkere, gezonde borrelbites. Zo hoef je de volgende dag niet uren in de sportschool te staan. Voor een kortingscode én meer weetjes over Vrienden van het Spaarne, lees gauw verder!

 

Boot met schipper huren

 

Vrienden van het Spaarne staat bekend om de gezellige schippers en de luxe, open sloepen. Leuk om te weten, is dat de sloepen vroeger dienden als reddingsboten. Na een grote transformatie zijn ze nu de perfecte host voor jouw feestje op het water. Een boot met schipper huren en de hele middag rondvaren in de stad is natuurlijk wel echt een hele leuke belevenis. Perfect voor bijvoorbeeld een borrel, een vrijgezellenfeest of een teamuitje in Haarlem. En dat voor slechts €100,- per uur voor een sloep tot twaalf personen. Dat vind je nergens anders in Haarlem.

 

Boot met schipper huren

 

Rondvaart

Een van de opties van Vrienden van het Spaarne is een rondvaart. Een privétocht door de stad, waarin een schipper met 35 jaar ervaring je de mooiste plekken van Haarlem laat zien. Op een humoristische wijze. Er is plaats voor groepen van vier tot maar liefst 34 personen. Ook handig is dat eigen catering is toegestaan. Mocht je het willen, dan kun je dus zelf je favoriete hapjes en drankjes meenemen. Wel in overleg natuurlijk. Maar als je geen zin hebt om het zelf te regelen, staat het team van Vrienden van het Spaarne ook met alle liefde voor je in de keuken.

 

Boot met schipper huren

 

Borrelboot

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor de borrelboot. Een twee uur durende tocht met onbeperkt wijn, bier en frisdrank. De perfecte optie voor alle gezelligheidsdieren onder ons. Een drankje in je hand, een deuntje op de achtergrond en vooral; goed gezelschap. Wie doet je wat! Hoor je dus lekkere muziek op het water? Dat is waarschijnlijk dé borrelboot van Haarlem.

 

Borrelboot Haarlem

 

Gezonde hapjes

Alle denkbare catering is te verzorgen, van borrelnootjes tot een volledig diner aan boord. Hierin werkt Vrienden van het Spaarne ook graag samen met lokale ondernemers, zoals Wolkers. Maar vooral de gezonde borrelbites zijn een groot succes. Een perfecte verfrissing voor wanneer je op een zonnige dag het water op gaat. Alles is aan te passen naar wens, dus geef van te voren vooral je voorkeuren door aan het team.

 

Boot met catering Boot met catering

 

Wil je binnenkort een boot met schipper huren in Haarlem, varen in een luxe feestsloep en genieten van heerlijke (gezonde) hapjes aan boord? Boek dan op de website en ga het avontuur aan! Als je bij je boeking de kortingscode Haarlem21 vermeldt, krijg je ook nog eens een gratis fles prosecco. Proost!

 

Contact

Vrienden van het Spaarne
info@vriendjesvanhetspaarne.nl
+31 6 39 612 181
vriendjesvanhetspaarne.nl

 

Toegankelijkheid

MindervalidenEr is ook voldoende plek voor rolstoelers! Dit graag wel van tevoren aangeven, zodat er rekening mee gehouden kan worden.
Baby’s en kidsKinderen zijn van harte welkom aan boord en mogen zelfs samen met de schipper even aan het roer staan!
HondenOok honden zijn van harte welkom.

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Vrienden van het Spaarne.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké