Uitgaan in Haarlem is super als je van borrelen in de kroeg houdt, maar een echte club ontbrak zeker nog. Nu niet meer! Wij mogen Club Ruis in Haarlem verwelkomen. Een brand new club in hartje centrum, namelijk in de Smedesstraat. En nee, Club Ruis is geen vernieuwde versie van club 023, maar helemaal nieuw en bruisend. Dit mag een flinke aanwinst voor de stad genoemd worden. Welkom!

Club-Ruis-Haarlem-5

Op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen gaan de deuren van Club Ruis open. Dit worden latertjes, want de avond duurt hier altijd van 23 tot 5 uur. De minimale leeftijd verschilt per avond. Donderdag 18+ (Academy avond, jong fris en toegankelijk), op vrijdag en zaterdag 23+. Fijn!

Club-Ruis-Haarlem-1

Vrijdagavond is hier BRUIS. Een avond voor en door Haarlem waar elke vrijdag een veelheid aan lokale helden acte de présence geven. De zaterdagavond is het klapstuk genaamd FROU FROU. Deze pièce de résistance heeft alles in zich wat je verwacht van een goede zaterdagavond in een club. De beste muziek van alleen de beste DJ’s, ongedwongen sfeer, een volwassen uitstraling en natuurlijk het gevoel dat je een echt feestje hebt gehad.

Club-Ruis-Haarlem-3

Club Ruis staat voor vrijheid en tolerantie, met een exclusieve en internationale touch. Zoals ze zelf zeggen ‘een moment van ongestructureerde en irrelevante verstoring van het alledaagse’. Vandaar de naam Ruis, als metafoor voor een onbezorgde vrijetijdservaring waarbij je even uit de sleur van de dag stapt. We zullen dit moeten ondervinden, maar dat deze club voor kwaliteit staat is duidelijk.

Club-Ruis-Haarlem-2

Nog meer pluspunten? Jazeker. Het beste geluidssysteem van Nederland bijvoorbeeld. Naast het dansen kun je ook hangen aan de 9,5 meter lange eikenhouten bar. Het design is van hoogwaardige materiaal en strak, zodat de sfeer intiem maar toch modern aandoet. De club heeft flitsend licht met 900 ledlampen in het plafond. Wat vooral onze nieuwsgierigheid wekt is de vodkakelder. Er staat een grote hoeveelheid trappelende DJ’s klaar om Club Ruis naar een ‘Bruis’ niveau te brengen.

Club-Ruis-Haarlem-4

Het programma wisselt wekelijks. Check het hier. Toegangsprijs is bijna niks, op donderdag een euro, op vrijdag en zaterdag 6 euro. Altijd inclusief garderobe.

Let’s dance! En laat ons weten wat je ervan vindt.

Perfect voor: voetjes van de vloer, dansen op fijne beats, avond uit met vrienden
Prijs: donderdag €1, vrijdag en zaterdag €6
Reserveren: nee
Social media: Facebook
Mozzies: 4

Club Ruis
Smedestraat 31
2011RE Haarlem
023 524 6718
www.clubruis.nl

Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag 23.00 tot 05.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké