Je kent het wel. Je wilt met vrienden graag de deur uit. Maar.. Jullie hebben geen zin in een bomvolle kroeg met harde muziek, want er is genoeg bij te kletsen. Netjes rechtop hoeft ook niet zo. Het is tenslotte vrijdagavond. Wat doe je dan? Dan ga je naar stadscafé Bar Boef: dé huiskamer van Haarlem. Een fijne nieuwe plek voor lunch, borrel, een hapje eten en daarna relaxed onderuitzakken. Waar anders dan op de oude Chesterfield?

BarBoef_Haarlem03

BarBoef_Haarlem08

Eigenaren Sabine en Roderick, boeven in hart en nieren, zijn geïnspireerd door leuke tentjes in Amsterdam en het verlangen naar een plek als deze. Samen hebben zij evenementen georganiseerd en weten hoe belangrijk een locatie is. Als je het niet kunt vinden maak je het zelf, is wat zij dachten. En zo is de huiskamer ontstaan. Waar je ’s middags aan de stamtafel een moment voor jezelf kunt pakken met een magazine, of met vrienden kan afspreken voor een avond gezelligheid.

Boef-7502-2

Het knusse pand aan de Kleine Houtstraat kwam een paar maanden geleden leeg te staan. Na een grondige verbouwing van acht weken is de donkere ruimte omgetoverd tot Bar Boef. Met kistjes aan de wand, hoge tafels, een grote stamtafel, schommelstoel en een indrukwekkende bar. Leuk weetje: de borrelplanken zijn gemaakt van het hout van de bar. En dat is een mooi bruggetje naar de kaart. In de middag is Bar Boef een heuse Tosti Bar met spannende en ludieke tosti’s in alle vormen en maten. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze hebben er een tosti van gemaakt. Denk aan een tosti met ham, kaas en kippenragout of een tosti met kaas, ananas en satesaus. En ja, dit is lekker! Er is ook een tosti van de maand, welke je zelf kan verzinnen. Word jij de winnaar van deze tosti, dan krijg je hem een jaar lang gratis!

BarBoef_Haarlem04

Borrelen bij Bar Boef doe je inclusief plank met worst van Olijck of lekkere bittergarnituur. Voor het diner is er bijvoorbeeld carpaccio, kaasfondue, salades en wisselende gerechten van de chef. Allemaal lekker gewoon, maar wel op een creatieve manier geserveerd. En de desserts? Huisgemaakte taarten! Vooral niet overslaan dus.

BarBoef_Haarlem02

Een bar is geen bar zonder lekkere drankjes. Bar Boef schenkt wijn van Grapedistrict en maakt daarbij een onderscheid tussen de brave en spannendere wijn – de wijn voor boeven. Voor de bierliefhebbers staat naast een gewoon biertje ook speciaalbier, Jopen en Uiltje op de kaart. En wil je eens wat anders? Probeer dan in plaats van een G&T de Boef special: V&T (Vermouth en Tonic).

BarBoef_Haarlem01

BarBoef_Haarlem07

De slogan van Bar Boef is “Blijf jezelf en met z’n allen”. En als je hier een keer geweest bent snap je dat wel. Doe maar relaxed en geniet met elkaar van een goed hapje of een mooie avond borrelen. Bar Boef organiseert ook leuke events. Ga de strijd aan tijdens de spelletjesavond “Win op Woensdag” en win van je kater met het “Brak op Zondag” ontbijt (die ’s middags wordt geserveerd).

BarBoef_Haarlem06

Bar Boef
Kleine Houtstraat 58
2011DP Haarlem
Tel 023 – 737 06 39
Facebook.com/BarBoef
www.barboef.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag geopend van 13.00-01.00

Reserveer hier je tafeltje bij Bar Boef:

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké