Iedereen de stad op een andere manier laten kennen en tegelijkertijd samenwerken met Haarlemse ondernemers, dat was wat Sharon en Jidde als geboren en getogen Haarlemmers voor zich zagen. Sinds kort is die droom werkelijkheid geworden met Hartje Haarlem rentals, city shop en evenementen op de Turfmarkt. Een soort conceptstore waar je o.a. terecht kunt voor het huren van E-choppers, E-fatbikes en SUP-boards, maar ook voor producten van Haarlemse ondernemers. Zo werkt Hartje Haarlem bijvoorbeeld samen met Sarah Berkhout van Pink Street Art. Verder willen ze binnenkort ook toffe evenementen opzetten. Wij wilden meer weten!

 

Hartje HaarlemE-chopper huren Haarlem

 

E-choppers

Ze zijn enorm populair de laatste tijd: E-choppers. Deze 100% elektrische scooters met een bereik van zo’n 55 kilometer bieden de perfecte oplossing voor iedereen die de stad op een andere manier wil bekijken, maar geen zin heeft in een ellenlange fietstocht. Ze zijn gemakkelijk te besturen door de dikke banden en het hoge stuur. Zo tour je binnen no-time langs alle mooie plekken van Haarlem.

Binnenkort wordt het assortiment van Hartje Haarlem nog uitgebreid met E-fatbikes, een elektrische fiets met extra brede banden. Handig, want daarvoor heb je geen rijbewijs nodig!

 

Hartje HaarlemE-chopper huren Haarlem

 

SUP-boards

Nog een geliefd fenomeen in de stad: suppen! Het klinkt inmiddels een beetje cliché, maar het is echt niet gelogen dat je een stad echt anders ziet vanaf het water. Daarnaast is suppen gewoon een erg relaxte activiteit voor een middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Ja, je krijgt even wat spierpijn (als je het niet vaker doet ten minste), maar dat is het allemaal waard.

 

Hartje Haarlem

 

City Shop

In de ‘City Shop’ van Hartje Haarlem vind je verschillende producten die gemaakt of bedacht zijn door Haarlemse ondernemers. Als cadeautje voor een verjaardag (van een Haarlemmer), of misschien voor jezelf. Ze verkopen o.a. de prachtige illustraties van Pink Street Art, maar binnenkort nog veel meer. Stay tuned dus!

 

Contact

Hartje Haarlem
Turfmarkt 30
2011 CB, Haarlem
hartjehaarlem.nl

instagram.com/hartjehaarlem

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten (behalve op reservering)
Dinsdag
Gesloten (behalve op reservering)
Woensdag
10.00 – 17.00
Donderdag
10.00 – 17.00
Vrijdag
10.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 17.00
Zondag
10.00 – 17.00
Verhuur is in overleg ook mogelijk op tijdstippen buiten de openingstijden.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké