Midden in de Bloemendaalse bossen verscholen ligt Caprera, op fietsafstand van Haarlem. Een van die pareltjes binnen Haarlems bereik, want dit is toch wel een unieke plek te noemen. Het theater ligt namelijk in de buitenlucht. Omringd door hoge bomen en duinen geeft dit een sprookjesachtige sfeer.

Inmiddels is Caprera uitgegroeid tot een professioneel theater. En terecht, want een bezoek is meer dan de moeite waard, door de setting en door de artiesten die hier optreden. Ruim 40.000 bezoekers nemen elk jaar weer tussen mei en september plaats op de grote halfronde banken van deze venue, en iedereen die hier geweest is keert graag weer terug.

Grote artiesten, bands en cabaretiers komen hier graag buiten spelen. Namen als Blof, Acda & de Munnik, Erik van Muiswinkel, Racoon, Ilse de Lange en Miss Montreal hebben wij al voorbij zien komen. Bij heel enthousiast publiek springt menigeen nog wel eens de vijver voor het podium in. Het kan allemaal bij Caprera. Vergeet deze venue dus niet in je concertplanning.

Het theater is onderdeel van landgoed Caprera, een groot bos van veertig hectare groot. Voor de liefhebbers die nog wat frisse lucht willen opsnuiven is ook een wandeling hier mogelijk. Dit alles maakt Caprera meer dan een theater, een ervaring op zich!

Concerten en voorstellingen:
www.caprera.nu/agenda

Openluchttheater Caprera
Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal
Kassa: 023 – 5250050
www.caprera.nu

Open van mei t/m september

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké