Nu alweer bijna twee jaar geleden opende Pathé ook zijn deuren in Haarlem. Het nieuwe winkelgebied ‘de Raaks’ kreeg onder andere hierdoor een flinke boost. Winkels en restaurant zijn zich hier gaan vestigen en zo heeft Haarlem er een heel nieuw centrum bij. Nu kunnen we voordat we een filmpje pakken eerst een biertje drinken in de Jopenkerk, een pizza nuttigen bij Woodstone, sushi happen van Shabu Shabu of een ijsje likken bij Otelli ijssalon. Allemaal te vinden op het Raaks terrein.

pathe-haarlem pathe-haarlem-zaal

De films die getoond worden bij Pathé zijn over het algemeen de grote (3D) Amerikaanse blockbusters, toffe animatiefilms voor de kids (ook volwassenen hoor), sneak previews, maar ook speciale thema-avonden en zelfs beroemde balletvoorstellingen! De inrichting is futuristisch met rood en paars tinten, en met 8 zalen staat Pathé garant voor een avondje ontspanning. Je mag niet je eigen drankjes of snoep meenemen, hier wordt ook streng op gecontroleerd. Gelukkig hebben ze zelf een breed assorti aan popcorn en frisdranken.

pathe-haarlem-popcorn pathe-haarlem-corner

Voor een tarief van rond een tientje per kaartje ligt dit alles aan je voeten. Ben je een echte filmfreak? Dan kan je ook een Pathépas aanschaffen: onbeperkt naar de film v.a. €20 per maand. De locatie is rolstoelvriendelijk en parkeren doe je direct onder het gebouw.

Pathé Haarlem
Zijlvest 41-43
2011 VB Haarlem
Tel 0900 – 1458
www.pathe.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 11.30 – 22.30 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 00.30 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie