Vanaf het water ervaar je Haarlem écht anders. Je hoort het vaker, maar heb je het zelf al eens ervaren? Zo nee, gauw doen! Bijvoorbeeld met een luxe rondvaart van Haarlem Boat. De stijlvolle, stille sloep van Haarlem Boat glijdt geruisloos over het water en de schippers hebben veel leuks te vertellen over de stad. Je kunt met maar liefst 12 personen aan boord stappen om te genieten van het uitzicht, de wind in je haren én lekkere hapjes en drankjes. Het team van Haarlem Boat werkt bijvoorbeeld ook graag samen met Haarlemse partners als Monsieur Rouge, Piccolo Forno en Traiteur Zuiver. Heerlijk varen, eten, drinken en veel gezelligheid dus. Wat wil je nog meer!

 

Boot huren Haarlem

 

Mogelijkheden

Bij Haarlem Boat kun je kiezen voor twee tot vijf uur durende vaartochten. Er zijn eventueel verschillende drankarrangementen beschikbaar en je kunt heerlijke hapjes bijboeken. Een boot huren is de perfecte oplossing voor iedereen die een middag of avond weg wil met vrienden/familie, maar ook voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of ter gelegenheid van een mooi jubileum. Heb je geen van de eerder genoemde excuses? Ook geen punt. Om een heerlijke vaartocht door Haarlem te maken heb je eigenlijk helemaal geen reden nodig. Gewoon doen!

 

Haarlem Boat

 

Ook als je speciale wensen hebt, kun je bij het team van Haarlem Boat terecht. In overleg is veel mogelijk!

 

 

Diner op het water

Eten in een restaurant is heerlijk, wij weten er als Haarlemmers alles van. Maar wil je nét even iets anders, dan kun je een perfecte combi maken van twee leuke dingen; varen en dineren! Haarlem Boat werkt om die reden samen met verschillende Haarlemse restaurants, zoals Monsieur Rouge (Franse keuken), Piccolo Forno (heerlijke pizza’s), Bodega (Spaanse tapas) en sushi. Zo dineer je op een bijzondere locatie, in een unieke sfeer en met heerlijk eten uit de keuken van Haarlemse toppers. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

 

Het team

Een ander essentieel onderdeel van de ervaring is natuurlijk het team. Alle medewerkers van Haarlem Boat zijn ervaren schippers en vertellen veel leuke weetjes gedurende de vaartochten door Haarlem en omgeving. Op hun boot is iedereen welkom en is de sfeer altijd goed. Als Haarlem-enthousiastelingen hebben ze ervoor gekozen veel samen te werken met ondernemers uit de stad en vinden ze het extra leuk als ze gasten uit Haarlem zelf mogen ontvangen. Juist ons, de mensen die de stad zo goed kennen, kun je nog verrassen door ons de stad eens vanaf het water te laten ontdekken.

 

Bootverhuur Haarlem

 

Het weer

Twijfel je om een bootje te huren vanwege het weer? Geen zorgen. Het Nederlandse weer heeft ons geleerd dat er op een bewolkte dag vaak geen druppel valt. En tegen een beetje wind zijn de sloepen van Haarlem Boat goed uitgerust. Met een kleedje, veel gezelligheid en een goed glas wijn ben je namelijk zo weer opgewarmd! En komt het echt met bakken uit de hemel vallen, dan kun je je reservering zonder problemen verplaatsen. Het risico dat je uitje in het water valt is dus erg klein. Ideaal!

Varen in luxe kan dus zeker met Haarlem Boat. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ga binnenkort eens het water op. Een bootje huren in Haarlem is zo’n toffe ervaring, dat moet je zo nu en dan weer eens beleven!

 

Contact

Haarlem Boat
haarlemboat.nl

facebook.com/haarlemboat
instagram.com/haarlemboat

 

 

Gemaakt in samenwerking met Haarlem Boat.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké