In Haarlem-Noord, op de tweede verdieping van de creatieve hub waar zich vroeger het Nova college bevond, vind je een prachtige daglichtstudio: Studio Novae. En de eigenaresse ken je misschien wel! Het is onze “eigen” fotografe Hannah Hoek. Deze nieuwe toplocatie, die ze samen met goede vriendin Carmen heeft gecreëerd, is nu al een groot succes. Het interieur is bloedmooi en de kleuren geven een erg huiselijke sfeer. De grote, hoge ramen die de gehele voorkant van de ruimte beslaan, zorgen voor prachtig licht de hele dag door. De perfecte locatie voor veel creativiteit, verbinding en samenzijn. Precies wat Hannah en Carmen voor ogen hadden!

 

Studio Novae fotostudio HaarlemStudio Novae fotostudio HaarlemStudio Novae fotostudio Haarlem

 

Video- en fotoshoots

Studio Novae biedt de ideale achtergrond voor verschillende soorten video- of fotoproducties. Bijvoorbeeld voor persoonlijke fotoshoots met je geliefde, familie of vrienden. Maar ook voor bedrijven is het een perfecte locatie, bijvoorbeeld voor productfotografie, een shoot van de nieuwe kledingcollectie of ‘over ons’-foto’s van jou en je collega’s. De verschillende achtergronden in mooie, natuurlijke kleuren zijn top voor verschillende gelegenheden. En de meubels en props kun je door de hele ruimte gebruiken. Ideaal om de mooiste foto’s en video’s te maken!

 

 

Workshops en cursussen

Ook is Studio Novae af te huren voor andere events, voor groepen tot ongeveer tien personen. Denk aan workshops, cursussen, presentaties, brainstormsessies en noem het maar op. In ieder geval goed om te weten: de studio is ongeveer 60m2. Voor alle mogelijkheden kun je natuurlijk contact opnemen met het team, want zij staan altijd open voor creatieve ideeën.

 

Studio Novae fotostudio Haarlem

 

Fotograaf

Dat eigenaresse Hannah goed kan fotograferen, dat wisten we natuurlijk al. Dus als je graag mooie foto’s wilt laten maken bij Studio Novae, is zij natuurlijk de aangewezen persoon. Hannah is gespecialiseerd in het fotograferen van ‘love stories’ in de breedste zin van het woord, zoals je ook op de foto’s op haar website kunt zien. Smoorverliefde stelletjes, gezellige families, gezin(suitbreiding), de mooiste vriendschappen. Hannah vangt het door haar vakmanschap en persoonlijke aanpak in prachtige foto’s waar je voor de rest van je leven van kunt genieten. Je voelt je bij haar direct op je gemak en ze heeft je tijdens de shoot handige aanwijzingen zodat je weet wat je het best kunt doen. Zo relaxed!

 

 

Studio Novae is dankzij haar eigenaren niet alleen een fotostudio, maar een plek voor verbinding, creativiteit en samenzijn. Voor zakelijk gebruik, maar ook persoonlijk. Wij zijn al helemaal fan!

 

Contact

Studio Novae
Planetenlaan 5
2024 EN, Haarlem
Lokaal 2.02
studionovaehaarlem.com

instagram.com/studionovae.haarlem

 

Openingstijden

Op afspraak.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké