Een grote eer: op 16 april 2013 staan wij met een artikel over het winnen van de Liebster weblogprijs in het Haarlems Dagblad. Voor ons echt een hoogtepuntje! Lees het artikel hier na.

Haarlemse vriendinnen winnen weblogprijs
Haarlem – Door Carlijn Strodijk

De Haarlemse vriendinnen Laura en Simone hebben met hun Haarlem City Blog een Liebster Award gewonnen, een doorgeefprijs voor beginnende weblogs. “Simone en ik zijn allebei gek op Haarlem”, vertelt Laura. “We zijn echte muggen. Omdat er nog geen actieve blog over Haarlem bestond, zijn wij hier mee begonnen. We kennen veel bijzondere en gezellige plekjes in de stad en we vinden het leuk om onze tips en ideeën door te geven. We richten ons op kunst, cultuur, beauty, evenementen, winkels en restaurants.”

haarlem-city-blog-in-haarlems-dagblad

De blog van de vriendinnen bestaat nu drie maanden en het aantal bezoekers stijgt. Afgelopen maand bezochten drieduizend mensen de site. Met de Liebster Award wordt een blog extra onder de aandacht gebracht. Laura: “We krijgen geen letterlijke award in handen, maar je kunt het logo van Liebster op je blog zetten. Ook is hier een interview aan verbonden.”

Laura en Simone kregen de award van Pauline Bee, die een blog maakt over en voor carrièrevrouwen. De Haarlemse vriendinnen geven de award op hun beurt door aan Miss Mundo. “Een multicultureel blog waar ook Haarlemse meiden aan verbonden zijn. Dat vonden we bij onze keuze belangrijk.”

De dames hopen dat hun blog in de toekomst nog meer bezoekers zal trekken. “Misschien dat we in de toekomst wel iets aan de blog kunnen verdienen. Maar we vinden het sowieso leuk om te blijven doen.”Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké