Woehoe! Haarlem City Blog heeft de Liebster Award in de wacht gesleept: een doorgeefprijs voor beginnende bloggers. Wij krijgen deze award van Pauline Bee, een inspi vrouw met een blog vol items over en voor de carrière vrouw, www.paulinebee.com. Dankjewel Pauline, wij voelen ons vereerd! Wij geven de award door aan Miss Mundo, een blog over de multiculti samenleving van nu, luchtig geschreven door diverse bloggers uit onder andere Haarlem. Check het hier.

135__600x200_haarlem-city-blog-liebster-award

Pauline interviewt ons in het kader van Liebster:

Hoe zijn jullie op het idee gekomen te gaan bloggen over Haarlemse hotspots?
Wij zijn echte muggen, zo worden Haarlemmers ook wel genoemd. Gezelligheidsmensen die vaak in de stad te vinden zijn, en van deze stad houden. Dit enthousiasme projecteren wij graag op vrienden, familie en collega’s. Zij noemen ons ‘de wandelende cityguide van Haarlem’. Dus toen dachten wij, waarom beginnen wij geen blog over Haarlem, zodat iedereen mee kan profiteren van onze tips? Het is vooral een grote hobby en erg leuk om te doen.

Waarom doen jullie het met z’n tweeën?
Al jaren vriendinnen, dus wij wisten direct dat samenwerken goed zou gaan. Wij houden veel van hetzelfde, maar zijn ook soms compleet verschillend. Simone is meer het modemeisje en houdt van high end feestjes, terwijl Laura liever in kroegjes zit en op festivals. Wij vullen elkaar dus goed aan, dat werkt heel fijn en maakt dat alle facetten van Haarlem goed vertegenwoordigd zijn op Haarlem City Blog.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?
Wij schrijven vooral over plekken waar wij onze avonden en weekenden ook besteden, waar wij enthousiast van worden. Slenterend door de stad kijken wij nu wel iets meer om ons heen. Dat is leuk, je ziet ineens veel meer. En Haarlem is net een dorp, dus wij horen al snel over de nieuwe hotspots en zijn er dan als de kippen bij 🙂

Wat is de leukste reactie die jullie op jullie blog gekregen hebben?
Het winnen van deze Liebster award is toch wel een hoogtepuntje in onze Haarlem City Blog carrière. En natuurlijk alle leuke reacties van Haarlemmers en bezoekers van Haarlem, over de look & feel van de site en onze frisse stijl van schrijven. Daar doen wij het uiteindelijk voor!

Is jullie leven erg veranderd sinds jullie zijn gaan bloggen?
Het valt mee, omdat wij vooral opschrijven wat wij leuk vinden. Dat gaat dus heel natuurlijk. Wel komen wij op net iets meer nieuwe plekken en ontdekken wij ook nu weer steeds meer unieke aspecten van Haarlem.

Wat willen jullie het liefst bereiken met Haarlem City Blog?
Haarlemmers en bezoekers aan onze stad inspireren om nieuwe plekken te bezoeken, of naar evenementen te gaan waar ze normaal gesproken misschien wel niet zouden komen. Als wij iets nieuws voor iemand kunnen brengen, vinden wij dat fantastisch!

Welke tips zouden jullie beginnende of aankomende bloggers willen meegeven?
Schrijf over een onderwerp wat dicht bij jezelf ligt. Dan blijft het leuk en gaat het eigenlijk automatisch. Zorg voor een aantrekkelijke website en social media pagina’s met mooi beeld. En verder vooral doen, want je krijgt er erg veel positieve energie van!

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!